4 Aralık 2010 Cumartesi

Gerçek Olsada Olmasada...

Gerçek olsalar da olmasalar da bu kışa damgasını vurucak olan kürk yelekler şimdiden insanların ilgisini çekmeye başladı yani 2010da da bir çok kişi keşfetmişti :) son yıllarda çıkan kürk modelleri hepsi eskisi gibi klasik değil spor ve çok kullanışlılar ama eskilerden kalma ve çok sevdiğiniz klasik falan diye giyemediğiiz kürklerinize belinden bir kemerle, rahat, hatta spor detaylarla her yaşa uygun gündelik bir stile dönüştürebilirsiniz. Bir çok mağazaya gittiğinizde kolayca bulabileceğimiz kürekleri bir çok marka görüceye çıkartmış
                                                                         Valentino

                                                J. Mendel 
                                                   Versace

Yukarıda koyduğum modeller ünlü markaların ve fiyatları çok yükek olduğu için internet sitelerinde bile yayınlanmamış. Bunların hepsini orginal olduğu düşünüyorum. Benim en çok beğendiğim Valentino'nun ki oldu çünkü normal bakıldığında klasi duruyor gece bir yemeğe veya bir davete de giyilebilir ya da öğlen buluşmalarında belini bir kemer takarak spor bir görüntü elde edilebilir.
                                              Topshop montun fiyatı 219 TL
                                        Batik kürk ceket 139.90 TL
                                           Pull & Bear 69,95 TL

Bunlarda her gittimiz AVMde olan mağazalar kolay kolay bulabiliceğimi gibi ve fiyatlarıda diğerlerine göre çook çok ucuz :) bende bunlar  diğerlerinden dahada güzel ve kullanışlı tabiki bu düşünce herkese göre değişir :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder