5 Mayıs 2011 Perşembe

Gözlükleerr

Yazın gelmesiyle gözlüklerde ortaya çıktı ve birbirinden değişik ve güzel şeyler ortaya çıkmaya başladı ve beğendiğim bir kaçtane gözlüğü paylaşıcam sizinleee :)
BURBERRY

Christopher Bailey, Burberry'nin Brit koleksiyonu içine yeni bir kapsül koleksiyon eklemiş. Koleksiyonun adı April Swers hem nisan yağmurlarına ayak uydurabiliyor hemde yavaş yavaş canlanan doğaya ayak uydurabiliyor bence. Bu gözlüğün bulunduğu koleksiyonda aynı desenden şemsiye, çizme, trençkot, çanta ve sandalet bulunuyor. Tam bir ingiliz havası taşıyan gözlük Burberry mağazalarında satışa sunulyana başlamış.
Chloé

Büyük çerçeve sevenler için çok güzel bir gözlük bence her renkle ve her kıyafete uyabilicek bir gözlük. Camında yer alan yıldız şekilindeki işlemeleride ayrı bir hava katıyor gözlüğe. Gözlüğün bej, füme, haki, hardal ve kum rengi alternatifleri bulunuyor.








Tom Ford


50'lerden bugüne diye adlandırabileceğimiz bir model olan kelebek formundaki gözlüğün beyaz, siyah, kırçıllı kahve renklerine sahip. bence bu gözlük kolay kolay kimseye yakışmaz ufak ve yazık yüzlere yakışacağını düşünüyorum."Kocaman logoları olan ve ben markayım diye bağıran gözlüklerin devri kapandı," diyen Tom Ford gözlüklerin yerine bu gözlüğü takanların ikon olması gerektiğini öne sürüyormuş. Ve bu gözlüğün fiyatı 393 Euro.







Elizabeth and James
 
 24 ayar altın kaplı kedigözü güneş gözlükleri retro formuyla dikkat çekici. Çizilmeyi önleyen özel yüzeyi ve UV 400 ışınlarına karşı etkili camlarıyla gözlüğün fiyatı 375 Dolar.








Cassius



Klasikleşen güneş gözlüğü modeli Tange'nin yeni versiyonunu üretti. Japon mimar Kenzo Tange'den ilham alınarak tasarlanan gözlüğün bu ikinci versiyonu daha modern. Bu kez pilot gözlüklerinin silüeti temel alınan Tange'nin lensleri de artık daha ince.
Üstelik siyah, grafit ve ceviz çerçeveyle üretilen gözlüklerin her modelinden sadece 300 adet bulunuyor. Fiyatı 200 Dolar


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder