3 Nisan 2011 Pazar

Yeni Trend: Color Block!

Son zamanlarda heryerde rengarenk cıvıl cıvıl elbiseler,etekler,pantolonlar,tshırtler,ceketler ve ayakkabılar görüyoruz bunların hepsi color blok'un bir parçası. Color block neon renklerin bir araya gelmesiyle oluşuyor.

Ben bu tarz renkler çok güzel yani insanı sıradanlıktan çıkartıyor. değişik ve çok hoş görünüyor ama bu trend çoğu kişiyede rüküşlüğü andırıyor yani rüküşlüğü moda yaptılar gibi söylemlerde olabilir. Tabii herkese göre değişiyor bu düşünceler ama bana kalırsa bu renkler çok çok iyi oldu tam yaz renkleri. Pekiiii bu renkleri giymek için neler yapmak gerekir çünkü herşeyde olduğu gibi bu renklerde de kombinasyon çok önemli hatta normal renklerden fazla. Bu renklere çoğumuz uzaktan ne güzeel olmuş diye imrenerek bakıyoruz ama giyinemiyoruz bazılarımız palyançoya benzemekten korkuyoruz. Ama ufak tefek ipuçlarıyla yoluna girebilir herşey :)
İlk olarak 2 rengi kombinasyon yapmayı deneyin ama bunlar siyah-gri olmasn :)
Mesela pembe ile turuncuyu kombine yapın mesela pembe tshrt turuncu etek olabilir ikisi çok hoş duruyor. böyle kendiniz çok renkli hissettiyseniz siyah çorap ve ayakbbı giyebilirsiniz. Ama özellikle birbirine e çok uyan renkler pembe-turuncu mor-yeşil  ve kırmızı-mavi
RENGARENKKK :)

Bu renkler diğer renklere göre çok daha cesaret ister bakalım bu yaz kim bukadar cesaretli davranabilecek. Bu neon renkleri en fazla 3 renkle kullanın daha fazası çirkin oluyor.
Bu neon renklerdeki moda sadece kıyafetlerde değil aynı zamanda ayakkabılarda da var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder